33.5 C
Tiranë
Thursday, July 25, 2024
spot_img

Meta / Buxheti 2021 ka një fond TË PAPËRFILLSHËM për mbështetjen e biznesit.

Presidenti Ilir Meta ka reaguar pas kthimit pas të Buxhetit të vitit 2021, i cili sipas tij nuk ka një plan të qartë për mbrojtjen e biznesit nga pasojat e Covid.

Buxheti 2021 nuk ka një plan të qartë për mbrojtjen e biznesit nga pasojat e COVID-19

Biznesi i vogël, është rënduar nga taksat dhe tarifa të larta dhe nuk është lehtësuar për të përballuar:

– Koston e energjisë elektrike

– Të ujit dhe shërbimeve të tjera

– Koston e pagesës së qirasë së ambienteve

opennews.al

Buxheti 2021 ka një fond TË PAPËRFILLSHËM për mbështetjen e biznesit.
NUK KA FONDE për të ndihmuar biznesin e vogël, turizmin, fasonët dhe eksportuesit për daljen nga kriza e thellë, e përkeqësuar nga COVID-19.

opennews.al

Buxheti 2021 ka një fond TË PAPËRFILLSHËM për mbështetjen e biznesit.
NUK KA FONDE për të ndihmuar biznesin e vogël, turizmin, fasonët dhe eksportuesit për daljen nga kriza e thellë, e përkeqësuar nga COVID-19.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT