Dashi: Melomakarona, një kombinim i kundërt në një ëmbëlsirë, përfaqësues i vrullit dhe kontrastit.
Demi: Kurabie klasike, një ëmbëlsirë e thjeshtë, por e përkryer në përgatitje dhe shije, për të kënaqur demin me një nostalgji të këndshme.
Binjakët: Biskota me xhenxhefil, një zgjedhje e shkelqyeshme për ata që duan një ndjenjë kreative dhe shije të veçanta.
Gaforrja: Diples, një ëmbëlsirë e strukturuar që kënaq gurmazin e Gaforrjës dhe e përshtatshme për momente festive.
Luani: Torta e kuqe kadife, një ëmbëlsirë flamur për Luat që duan të dalin në pah dhe të mbajnë një prezantim të mrekullueshëm.
Virgjëresha: Byrek me arra, një ëmbëlsirë e rafinuar për Virgjëreshat që vlerësojnë përpiktësi dhe shije të veçanta.
Peshorja: Pandispanja me vanilje, një ëmbëlsirë e bardhë si bora që shprehet në një formë elegante dhe të shijueshme për Peshorjat.
Akrepi: Tartufi me çokollatë, një zgjedhje e përsosur për pasionin e Akrepit për çokollatë në çdo formë.
Shigjetari: Panetoni, një ëmbëlsirë me teksturë të gëzofshme dhe aromë intensive që përfaqëson aventurën e Shigjetarit në shije të reja.
Bricjapi: Trungu i çokollatës së gështenjës, një ëmbëlsirë e sofistikuar dhe e dekoruar me kujdes për të kënaqur shijen dhe pamjen e Bricjapit.
Ujori: Torta angleze e Krishtlindjeve, një ëmbëlsirë tradicionale me shije të ndryshme dhe tekstura që përputhet me ndjeshmërinë e Ujorit.
Peshqit: Galaktoboureko tradicionale, një ëmbëlsirë me kontraste të ndryshme, që kujton personalitetin ndjeshëm të Peshqve.