25.5 C
Tiranë
Monday, May 20, 2024
spot_img

Kryetari i bashkisë Vlorë Dritan Leli takim me Iva Palmieri-n

Kryetari i bashkisë Vlorë Dritan Leli:

Me Konsullen e Përgjithshme, Iva Palmieri, për të cilën kam vlerësim e konsideratë të veçantë, isha takuar edhe më parë, menjëherë pas ardhjes së saj në Vlorë, në Konsullatën e Përgjithshme Italiane, por ky i sotmi ishte takimi i parë zyrtar në Bashkinë e Vlorës.

Për shkak të masave mbrojtëse nga Covid 19, organizuam një vizitë me numër të kufizuar njerëzish, por sapo kjo situatë të përfundojë, do t’iu rikthehemi bashkëpunimeve dhe aktiviteteve të vazhdueshme, siç kemi bërë përherë me Konsullatën Italiane.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT