29.5 C
Tiranë
Thursday, June 13, 2024
spot_img

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi ne Vlorë

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi, Kryetari i Bashkisë së Vlorës, Dritan Leli dhe Prefekti i Flamur Mamaj morën pjesë në një prezantim të punës së bërë deri tani nga ky projekt si dhe një demostrim në Parkun Kombëtar Sazan Karaburun të procedurave të matjeve të mikro-plastikës në dete si dhe një pastrim të zonës së Plazhit të Vjetër. “A kemi ne një menaxhim ashtu siç duhet të pastërtisë së detit tonë dhe natyrisht të jemi jo vetëm në sensin e monitorimit në sensin e evidentimit, por a kemi në struktura në shtetin shqiptar për të kontrrolluar mënyrën se si do të përqasen industritë e reja që po ndërrohen në det me pastërtinë dhe mjedisin.

opennews.al
opennews.al
opennews.al
opennews.al
opennews.al

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT