28.5 C
Tiranë
Thursday, July 25, 2024
spot_img

OFL në Dibër, iu kërkon burimet e pasurisë 3 të dënuarve për trafik droge (EMRAT)

Operacioni Forca e Ligjit iu kërkon burimet e pasurisë tre të dënuarve për trafik droge. OFL iu dërgon formularët të dënuarve Eriol (Moll) Çela, Tedi Vojka dhe Albi Murja.

Njoftimi i OFL:

Vijon pa ndërprerë Operacioni Forca e Ligjit, në zbatim të detyrave të përcaktuara në Aktin Normativ të datës 31 janar 2020.

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, shtetasve:

E.(M.) Ç., banues në Dibër, i dënuar në Itali për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

T. V., banues në Dibër, i dënuar në Francë për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

A. M., banues në Dibër, i dënuar në Francë për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

OFL është në veprim të pandërprerë dhe në kryerje të veprimeve komplekse për vendosjen e sekuestrove emergjente mbi pasuritë e dyshuara të përfituara nga krimi, si dhe për dërgimin e formularëve të vetëdeklarimit të gjithë personave që janë subjekt i Ligjit Special.

OFL do të informojë publikun në vijimësi për të gjitha nismat procedurale dhe operacionet ekzekutive që do të kryejë.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT