29.5 C
Tiranë
Thursday, June 13, 2024
spot_img

Berisha publikon raportin / Edvini merr Çmimin e Zi te Shpifjes, Fake News te Parlamentit Europian!!

Në raportin e publikuar së fundi nga Parlamenti Europian për lajme të rreme dhe dezinformim në Ballkanin perëndimor, në seksionin për Shqipërinë, në krye të listës, vendoset për lajm të rremë “fake news” dhe dizinformim, renditet Edvin Hajduti me skandalin e tij ndërkombëtar, me të cilin ai shiti si spanjolle, Policinë algjeriane.

I dyti si zëdhënës i lajmeve të rreme dhe dezinformimit të përditshëm renditet Arben Malavita me teleblushin e tij, që që nga mëngjesi në darkë prodhon vetëm lajme të rreme dhe dezinformime për llogari të Mafies narkoqeveritare dhe bandave shtetërore të drogës dhe krimit.

Fatkeqësisht, ne raport shkruhet se teleblushi është i afërt me opozitën, por kjo është thjesht një “fake news”, të cilin autorët e raportit me siguri do ta korrigjojnë sapo të mësojnë se teleblushi është goja e vet Edvin Rrencit.

I treti renditet “i pavaruri” Ymer Çorapja, shpifës kongenital.

Përshëndes këtë raport me të cilin vihen pikat në i, mbi shpifësit në Shqipëri. Këtu më poshtë keni linkun e raportit.

https://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/STUD/2020/653621/EXPO_STU(2020)653621_EN.pdf?fbclid=IwAR1eYaHPzJaKWuZlu0DaAlP3tVsvZhPg0OejqRIOrAqvkQCmpbH0HaRdYYA

opennews.al
opennews.al

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT