27.5 C
Tiranë
Saturday, May 18, 2024
spot_img

Biznesi i vogël në vështirësi. Nasto: Kërkojmë bashkëpunim me qeverinë që të mos falimentojmë

Biznesi i vogël gjatë këtij viti është përballur me vështirësi si pasojë e pandemisë Covid 19. Kreu i Shoqatës së Biznesit të Vogël e të Mesëm Albert Nasto bëri me dije sesa ka ndikuar kjo pandemi si dhe evidentoi disa nga problematikat.

Ndërkohë që Nasto sqaroi edhe se si mund të zgjidhen këto probleme dhe se ku duhet të marrin ndihmë nga qeveria

Biznesi i vogël e i mesëm tashmë duke filluar që nga data 1 janar do të ketë lehtësi, kjo pasi një ditë më parë kryeministri faktoi zerimin e tatim fitimin për biznesin e vogël me xhiro deri në 14 milion lekë. Gjithashtu, një tjetër lëvizje lehtësuese për sipërmarrjen është dhe vendimi për heqjen e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar(TVSH) për bizneset me xhiron deri ne 10 milion lekë.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT