25.5 C
Tiranë
Friday, June 14, 2024
spot_img

Lëvizje në Policinë e Shtetit, ja cilët janë të emëruarit e rinj

Drejtues Hergis Jica, deri tani shef i Sektorit për Hetimin e Mashtrimit Kompjuterik, në Drejtorinë për Hetimet e Krimeve Kibernetike, në Departamentin e Policisë Kriminale, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, emërohet në detyrën shef i Sektorit për Çështjet e Koordinimit, në Drejtorinë e EUROPOL-it, në Departamentin për Marrëdhëniet Ndërkombëtare, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Hergis Jica – Drejtues i Sektorit për Hetimin e Mashtrimit Kompjuterik, në Departamentin e Policisë Kriminale, emërohet në detyrën e Shefit të Sektorit për Çështjet e Koordinimit, në Drejtorinë e EUROPOL-it, në Departamentin për Marrëdhëniet Ndërkombëtare, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Florian Rrasa – Shef i Komisariatit të Policisë Tepelenë, në Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër, emërohet në detyrën e Shefit të Sektorit për Hetimin e Mashtrimit Kompjuterik, në Departamentin e Policisë Kriminale, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Learton Haxho – Specializues/Instruktor në Qendrën e Trajnimeve Taktike Operacionale, në Akademinë e Sigurisë, emërohet në detyrën e Shefit të Komisariatit të Policisë Tepelenë, në Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër.

Agim Koçiraj – Shef i Sektorit “Fast Albania”, në Drejtorinë e Forcës së Posaçme Operacionale, emërohet Drejtor i Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit Tiranë.

Artur Shira – Shef i Sektorit për Hetimin e Krimeve ndaj Pronës, në Departamentin e Policisë Kriminale, emërohet Shef i Sektorit “Fast Albania”, në Drejtorinë e Forcës së Posaçme Operacionale, në Departamentin e Policisë Kriminale, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Akil Kalo – Asistent në zyrën ndihmëse në Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër, emërohet Zëvendësdrejtor për Sigurinë Publike, në Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër.

Afrim Tafa – Zëvendësdrejtor për Sigurinë Publike, në Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër, emërohet Asistent në Departamentin për Teknologjinë e Informacionit, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Arben Joco – Drejtor i Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit Tiranë, emërohet Asistent në Departamentin e Policisë Kriminale, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT