27.5 C
Tiranë
Saturday, May 18, 2024
spot_img

NË SARANDË PËRKUJTOHET 9 TETORI DITA E ÇLIRIMIT

9 Tetori – dita e Çlirimit të Sarandës dhe Delvinës.
Është zhvilluar Ceremonia e 76 vjetorit të Çlirimit të Sarandës dhe Delvinës me pjesëmarrje të Prefektit të Qarkut Vlorë, shoqëruar nga autoritetet e pushtetit vendor dhe dy nënprefektët Sarandë & Delvinë, të cilët kanë vendosur kurora me lule duke shprehur nderim të thellë për luftëtarët e Brigadave 12,14 dhe 19 të UNÇL. Veçanërisht për dëshmorët të cilët në 9 tetor 1944 çliruan Sarandën dhe Delvinën duke dhënë jetën e tyre.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT