29.5 C
Tiranë
Thursday, June 13, 2024
spot_img

Vlorë/ zhvillohet online mbledhja e radhës se Këshillit Bashkiak

U zhvillua sot, në aplikacionin Zoom, mbledhja e radhës se Këshillit Bashkiak, ku u miratuan të gjitha pikat, me përjashtim të pikës se fundit, sipas këtij rendi dite:

1.Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së KB datë 1 tetor 2020.

2.Njoftimi i çështjeve të depozituara në KB nga institucionet ose qytetarët në muajin tetor 2020.

3. Miratimi i PV për dhënien e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e bashkisë për muajin shtator.

4.Miratimi i P/V për dhënien e ndihmës ekonomike nga fondi i kushtëzuar për muajin shtator .

5.Miratimi i P/V për disa shtesa dhe konfirmim të VKB nr 59 dt 05.08.2020.

6.Miratimi i P/V për një shtesë në VKB 108 dt 27.11.2019 për numrin e punonjësve të Bashkisë.

7.Miratimi i P/V për një ndryshim në VKB nr 114 dt 26.12.2019 për miratimin e buxhetit të bashkisë Vlorë për vitin 2020

8.Miratimi i P/V për një shtesë në VKB nr 8 dt.30.01.2020 për subjektin A. Beqiraj.

 

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT