36.5 C
Tiranë
Saturday, June 22, 2024
spot_img

Çmënduri apo paaftësi??

Ndodh në Vlorë…

Dhjetë ditë nuk mjaftojnë për të marrë përgjigjen e tamponit per covid-19.

I sëmuri shtrohet me urgjencë në Spitalin Rajonal të Vlorës në datën 18 tetor .Mbasi kryet skaneri, mjeku dyshon për covid-19. Nxirret i sëmuri nga spitali pasi i bëhet tamponi me pretendimin të pres përgjigjen në shtëpi.

Sot data 27 tetor , nuk ka pergjigje tamponi ende…Sa duhet te pres i sëmuri ?Edhe sa mund të duroj i sëmuri perveç gjendjes së rënduar shëndetësore të perballoj dhe ankthin e shtuar?

Po sa të sëmurë ka ne këtë situatë ?Kështu i vihet në ndihmë qytetarëve? Kështu gjurmohen rastet? Kështu ulet shpërndarja e infektimi nga virusi sars-cov2???

A bëhet tamponi apo gënjehet?

Ç’është kjo cmenduri?!

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT