19.5 C
Tiranë
Saturday, May 18, 2024
spot_img

Horoskopi javor ,data 23-29 nëntor

DASHI
Dash, këtë javë duhet të dëgjosh ndjenjat dhe dëshirat e tua më të thella dhe të mos lejosh që kokëfortësia të marrë frenat në marrëdhëniet personale. Trekëndëshi i Merkurit në shenjën e Akrepit me Neptunin në shenjën e Peshqve tregon se do t’ju jepet mundësia të shprehni mendime të brendshme, shqetësime dhe emocione të forta. Mërkuri luan një rol kryesor këtë javë, pasi fundjava do të formojë gjashtëkëndësha të njëpasnjëshëm me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin në shenjën e Bricjapit. Këto kënde janë shumë të dobishëm në zgjidhjen e disa çështjeve të biznesit që kanë dalë në pah kohët e fundit, veçanërisht nëse ato lidhen edhe me çështje financiare.

Dashuria Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje mënyrës që do të përdorni për të thënë diçka pasi kontrasti i Afërditës tek Akrepi me Uranin tek Demi tregon nervat dhe tensionin. Ka shumë të ngjarë që ju të humbni të drejtën tuaj nëse nuk mbani një profil të ulët gjatë bisedave me partnerin tuaj. Nëse jeni i lirë, është e mundur të bëni një bisedë me një person që e njihni mirë dhe kjo bisedë duket se ju prek emocionalisht.

Puna dhe Ekonomia Nëse ka raste biznesi që duhet të zgjidhen, preferoni gjysmën e dytë të javës për t’i realizuar ato, pasi duket se atëherë do të ketë rrethana që do t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja. Gjashtëkëndëshat e Merkurit nga Akrepi me yjet e shumtë tek Bricjapi japin mendim të strukturuar, vlerësim të mirë të gjërave dhe epërsi komunikuese. Kombinimi i këtyre karakteristikave do të jetë shumë i dobishëm jo vetëm për të zgjidhur çështjet e biznesit, por edhe për të dalë në pah në punë.

DEMI
Dem i fortë, këtë javë Merkuri i cili është përballë jush në shenjën e Akrepit mban një rol kryesor. Më 11/24 formon një trekëndësh me Neptunin që është në shenjën e Peshqve dhe ky trekëndësh mund të krijojë një terren të përshtatshëm për diskutime me njerëz që janë në një mjedis më të gjerë ose që kanë kohë për të parë. Përmes këtyre diskutimeve ju do të afroheni me një person specifik dhe nuk përjashtohet që të forconi disa marrëdhënie shoqërore, të cilat ishin “zbehur” kohët e fundit. Gjatë fundjavës, Mërkuri do të formojë gjashtëkëndësha të njëpasnjëshëm me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin në shenjën e Bricjapit dhe do t’ju jepet mundësia të zgjidhni disa çështje që kishin krijuar keqkuptime në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale.

Dashuria Punët tuaja romantike duket se po luajnë një rol kryesor këtë javë dhe ka shumë të ngjarë që do të ketë mundësi të afroheni me një person që ju intereson apo edhe të bëni një njohje të re atje ku nuk e prisni! Kundërshtimi i Afërditës në shenjën e Akrepit me Uranin në shenjën tuaj, është përgjegjës për marrëdhëniet e rrëmbyeshme të dashurisë dhe takimet e papritura. Nëse jeni tashmë në një lidhje gjatë fundjavës do të keni mundësinë të komunikoni në të vërtetë me partnerin tuaj, diçka që do ju afrojë edhe më shumë.

Puna dhe Ekonomia Çështjet e punës dhe gjithçka që lidhet me të do t’ju mbajë të zënë gjatë javës pasi mund të keni ide, por mund të duhet të prisni pak për t’i bërë ato. Nuk përjashtohet që mund të ketë informacion në lidhje me punën, por edhe fakte nga të cilat do të dilni fitimtarë. Disa thirrje telefonike ose disa e-mail do të luajnë një rol po aq të rëndësishëm në biznesin tuaj.

BINJAKËT
Këtë javë, sundimtari juaj Mërkuri formon një seri këndesh nga shenja e Akrepit, duke mbajtur frenat në klimën mbizotëruese. Më 24/11 ai do të bëjë një trekëndësh me Neptunin i cili është në shenjën e Peshqve, që tregon se do të keni ide imagjinare, të cilat do t’ju ofrojnë zgjidhje dhe do të zgjidhin çështje profesionale. Gjatë fundjavës, Mërkuri do të formojë gjashtëkëndësha të njëpasnjëshëm me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin në shenjën e Bricjapit. Këto kënde ka të ngjarë të vijnë nga një ide biznesi – e cila nëse zbatohet në kohën e duhur – do të rrisë të ardhurat tuaja, madje edhe mënyrat për të zgjidhur çështjet financiare. Mbani të gjitha mendimet që do të bëni këtë javë që do t’ju frymëzojnë dhe do të provojnë të jenë vendimtare për të ardhmen.

Dashuria
Këtë javë, Afërdita, e cila është në shenjën e Akrepit, krijon një kundërshtim me Uranin tek Demi dhe përmbys disa të dhëna që ekzistojnë deri më tani. Nëse nuk doni të keni surpriza të pakëndshme, do të ishte mirë të mos bëni lëvizje të rrezikshme në fushën romantike, veçanërisht nëse jeni tashmë në një lidhje. Ka shumë të ngjarë që të krijohen keqkuptime dhe megjithëse do të keni aftësinë për t’i zgjidhur ato do të humbni kohë dhe energji të vlefshme, prandaj zgjidhni t’i parandaloni ato. Nëse jeni i lirë, është e mundur të keni kontakt me një person të cilin keni kohë ta shihni dhe dëgjoni, dhe së fundmi ky komunikim do t’i kthejë të dhënat në atë që ekziston midis jush.

Puna dhe Ekonomia Jeta e përditshme mund të jetë stresuese për ju këtë javë dhe është diçka që duhet ta keni në mendje në mënyrë që të jeni në gjendje të shlyeni detyrimet tuaja në kohë, të paktën ato që nuk shtyhen. Mërkuri, i cili është në shenjën e Akrepit, do t’ju ndihmojë të menaxhoni punët, detyrimet dhe madje edhe punët që do të lindin, për sa kohë që hyni në këtë proces. Është e mundur që të ketë diskutime në lidhje me një çështje financiare nga e cila nëse përdorni fjalët dhe argumentet tuaja, do të fitoni diçka.

GAFORRJA
Për Gaforret, këtë javë sektori romantik dhe gjithçka që lidhet me të do të jetë në qendër të vëmendjes. Mërkuri vazhdon rrugëtimin e tij në shenjën e Akrepit, duke e kthyer vëmendjen tek “objekti i dëshirës tuaj” ose nëse jeni në një lidhje me atë që keni pranë. Trekëndëshi që do të formohet me Neptunin që është tek Peshq në fillim të javës është shumë i dobishëm për të fituar një kontakt thelbësor emocional me atë që ju intereson. Kjo pamje do të krijojë një atmosferë tepër romantike e cila do të jetë po aq e dobishme. Në fundjavë, gjashtëkëndëshat që Mërkuri do të kryejë me yjëzimet e shumtë që ekzistojnë tek Bricjapi, pra Plutoni, Jupiteri dhe Saturni, do të sjellin komunikim me bashkëpunëtorët tuaj dhe njerëzit e afërt me ju dhe nuk përjashtohet që të sjellë disa lajme pozitive.

Dashuria Kjo javë do të ketë surpriza për ju dhe varësisht nga mënyra se si veproni mund të jeni ose të këndshëm ose të pakëndshëm ose një kombinim i të dyjave. Kundërshtimi i Afërditës në Akrep me Uranin tek Demi mund të krijojë nga një dashuri e rrëmbyeshme deri në një këputje përfundimtare në një marrëdhënie, veçanërisht nëse e keni ndjerë prej kohësh që kjo marrëdhënie nuk shkon më tej. Nëse ka tensione me partnerin tuaj që janë “sipërfaqësore” dhe nuk kanë asnjë sfond dhe nuk sjellin në plan të parë ankesat e së kaluarës, atëherë fundjava duket se është më e lehtë për t’u zgjidhur, veçanërisht nëse i afroheni atyre me diplomaci.

Puna dhe Ekonomia Këto ditë është e mundur të keni kontakt me disa nga bashkëpunëtorët tuaj ose me njerëz që janë në hapësirën tuaj profesionale dhe shkaku do të jenë disa të dhëna të reja që mund të ekzistojnë në punë. Fushat ndihmuese që Mërkuri do të formojë me yjëzimet e shumta që ekzistojnë tek Bricjapi do të krijojnë një atmosferë të mirë midis jush dhe të tjerëve dhe kjo do të jetë A dhe Z për zgjidhjen e çështjeve tuaja. Mos e nënvlerësoni fuqinë e komunikimit, por edhe gjendjen e mirë shpirtërore, pasi do të bëjë mrekulli në marrëdhëniet e biznesit.

LUANI
Luani im, mendimi juaj këtë javë do të monopolizohet nga sektori profesional pasi duket se mendja juaj është në çështje që lidhen me punën në të tashmen dhe evolucionin e tyre në të ardhmen. Mërkuri në shenjën e Akrepit do të formojë një trekëndësh me Poseidon në shenjën e Peshqve dhe do të përmirësojë imagjinatën dhe intuitën tuaj. Dëgjoni ato që ju thotë zemra dhe mos lejoni që mendimet e shqetësuara të zënë vend në mendjen tuaj dhe të ndikojnë në gjendjen shpirtërore. Në fundjavë, Mërkuri vazhdon aspektet pozitive, duke formuar gjashtëkëndësha të njëpasnjëshëm me poliastrinë që ekziston në shenjën e Bricjapit, domethënë me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin. Këto gjashtëkëndësha do të ndihmojnë veçanërisht nga zgjidhja e çështjeve të përditshme deri në disa raste pune!

Dashuria Këtë javë do të ishte mirë të shmangni diskutimet që mund të krijojnë tension në jetën tuaj personale pasi kundërshtimi midis Afërditës në shenjën e Akrepit dhe Uranit në Dem mund të bëjë tensione “stuhi”. Nëse tashmë jeni në një lidhje dhe jetoni me partnerin tuaj, tregoni interes për çështje që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj dhe atë, përndryshe ka shumë të ngjarë që ankesat të fillojnë. Nëse jeni përsëri i lirë, duket se do të krijohen kushtet që mund t’ju sjellin afër një personi që është në mjedisin tuaj të punës, por do të ishte mirë të hidhni hapa të vegjël dhe të kujdesshëm.

Puna dhe Ekonomia Këto ditë, nuk përjashtohet mundësia që të ketë disa zgjidhje për problemet e përditshme dhe çështjet e punës që ju kanë munduar shumë në të kaluarën. Fushat ndihmuese të Merkurit do të kontribuojnë në këto zgjidhje, gjithçka që ju nevojitet është të keni një humor të mirë dhe komunikues! Shmangni mbështetjen te informacioni që do të vijë përmes njerëzve në mjedisin tuaj të punës nëse ato nuk shoqërohen me letra kredenciale, pasi mund të ketë një ekzagjerim në to.

VIRGJËRESHA
Virgjëresha këtë javë duket se do të ketë disa mundësi për jetën tuaj personale por edhe për të zgjidhur disa keqkuptime që kishin lindur në ditët e mëparshme midis jush dhe partnerit tuaj. Mërkuri në shenjën e Akrepit formon një trekëndësh me Neptunin tek Peshqit në 24/11, i cili do të krijojë një atmosferë shumë romantike e cila jo vetëm që do të ndihmojë në normalizimin e marrëdhënieve që tashmë ekzistojnë, por gjithashtu mund të krijojë një shumë të mirë klima për tu afruar me një person të ri. Mërkuri vazhdon të luajë gjatë javës pasi në fundjavë do të formojë gjashtëkëndësha të njëpasnjëshëm me shtrirjen që ekziston në shenjën e Bricjapit (Plutoni, Jupiteri dhe Saturni) dhe është e mundur që ata të sjellin lajme të mira në një çështje romantike.

Dashuria Këtë javë do të keni mundësinë të afroheni me një person që ju intereson dhe madje të bëni përshtypjen më të mirë, pasi Merkuri që është sundimtari juaj dhe formon një sërë aspektesh pozitive do të jetë shumë i dobishëm për ju. Shmangni hyrjen në procesin e ekzagjerimit pasi sigurisht nuk ju duhen që të bëni përshtypje. Nëse jeni tashmë në një lidhje, mundësia që do të keni këtë javë është të krijoni një atmosferë shumë të mirë në të duke i bërë një surprizë partnerit tuaj, siç është përgatitja e një darke për dy që do të përmirësojë gjendjen romantike që do të ekzistojë.

Puna dhe Ekonomia Diskutimet e kësaj jave do të jenë pjesë integrale e çështjeve tuaja profesionale dhe mund të fitoni prej tyre. Një person afër jush mund t’ju japë një zgjidhje për një çështje pune që ju shqetëson shumë, prandaj ia vlen të dëgjoni mendimet e njerëzve që u besoni. Mundohuni të zgjidhni çështjet e së tashmes dhe të mos përqendroheni në çështjet e së ardhmes, pasi keni kohë për to.

PESHORJA
Këtë javë, Mërkuri, i cili është në shenjën e Akrepit, luan një rol kryesor në aspektet astrologjike, duke krijuar rrethana të favorshme në çështjet që lidhen me punët e familjes, si dhe disa punë shtëpiake. Në 24/11 mërkuri do të formojë një trekëndësh me Neptunin në shenjën e Peshqve, i cili do t’ju ndihmojë shumë në gjendjen shpirtërore dhe gjendjen tuaj nga ana tjetër do t’ju ndihmojë në jetën tuaj të përditshme. Është e mundur të takoni një person i cili do të luajë një rol aktiv në atmosferën e mirë që do të ekzistojë gjatë javës. Në fundjavë, Mërkuri vazhdon aspektet pozitive që formojnë gjashtëkëndësha të njëpasnjëshëm me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin që janë në shenjën e Bricjapit. Nëse i keni lënë çështjet financiare për negociata dhe zgjidhje, do të ishte mirë ta bëni menjëherë pasi duket se mund t’i merrni ato “në masat tuaja”.

Dashuria Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje asaj që partneri juaj po ju tregon pasi do të keni tendencë të kaloni kohë në punë, si dhe disa përgjegjësi të përditshme dhe të mos dëgjoni me të vërtetë partnerin tuaj. Kontrasti i Afërditës në shenjën e Akrepit me Uranin tek Demi sjell shpërthime nëse ekziston një nëntokë “e ndezshme”. Kështu që do të ishte mirë të zgjidhni disa keqkuptime ose disa tensione me partnerin tuaj herët, në mënyrë që ato të mos rriten. Nëse jeni të lirë ka shumë të ngjarë që një person nga e kaluara të bëjë një paraqitje.

Puna dhe Ekonomia Puna dhe gjithçka që lidhet me të do t’ju pushtojnë shumë këtë javë pasi duket se do të ketë disa diskutime me kolegët tuaj dhe njerëzit në mjedisin tuaj profesional. Këndet e favorshëm të Merkurit me Neptunin por edhe me yjet e shumtë që ekzistojnë tek Bricjapi ju thonë të vini bast për aftësitë tuaja komunikuese dhe diplomatike, në mënyrë që të zgjidhni disa çështje profesionale. Shmangni krijimin e përshtypjeve që nuk korrespondojnë me realitetin në mënyrë që të mos ekspozohen më vonë.

AKREPI
Akrepi këtë javë duket se është i zënë me shumë çështje që kanë të bëjnë ose me marrëdhëniet personale ose me bashkëpunimet dhe për këtë ju do të merrni masa për t’i zgjidhur ato. Merkuri në shenjën tuaj të zodiakut mban rolin kryesor në ngjarjet astrologjike, pasi formon një seri këndesh që të gjitha janë të dobishme! Këndi i parë është ai me Neptunin që do të zhvillohet saktësisht në 24/11 dhe mund të sjellë një zhvillim pozitiv në një çështje romantike. Këndet pozitive vazhdojnë me gjashtëkëndëshat e njëpasnjëshëm që ai do të bëjë me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin që janë në Bricjap, të cilat do të sjellin komunikim me njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë dhe do të forcojnë marrëdhëniet me ta!

Dashuria Merkuri mund të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe të bëjë fytyra pozitive, diçka që do të ndihmojë në komunikimin shumë, por Afërdita, e cila është gjithashtu në shenjën tuaj të zodiakut, shqetëson ujërat ndërsa takon Uranin para tij. Kjo tregon që ju mund të planifikoni gjëra specifike për këtë javë dhe të keni parasysh lëvizje specifike, por situatat duket se zhvillohen ndryshe! Ky kundërshtim mund të sjellë gjithashtu një takim ose komunikim të papritur me një person që do të ketë emocione të forta. Nëse jeni tashmë në një lidhje do të ishte mirë të diskutoni për çdo mosmarrëveshje që keni me partnerin tuaj para se ato të marrin formën e një “orteku”.

Puna dhe Ekonomia Këto ditë ka shumë të ngjarë të ketë lëvizje në çështjet që kanë të bëjnë me sektorin profesional, pasi duket se ai do të ketë diskutime me disa persona. Për shkak se nuk do të jetë e lehtë të mos tregosh ndjenjat e tua, duhet të jesh shumë i kujdesshëm, pasi diplomacia është e nevojshme. Trekëndëshi i Merkurit me Neptunin rrit frymëzimin dhe imagjinatën tuaj dhe ju bën jashtëzakonisht krijues, diçka që mund të ketë një ndikim pozitiv jo vetëm në jetën tuaj personale, por edhe në disa nga punët tuaja profesionale!

SHIGJETARI
Shigjetarë të dashur, këtë javë duhet të mbani një profil të ulët në çështjet tuaja personale dhe mos nxitoni të flisni rreth planeve tuaja të radhës. Merkuri është në shenjën e Akrepit dhe tregon se kjo periudhë fsheh një sfond për ju. Konkretisht këtë javë, trekëndëshi që do të formohet me Neptunin tek Peshqit, mund të sjellë disa çështje të së kaluarës në të tashmen, por nuk është e sigurt që do të sjellë me vete informacionin e nevojshëm për të vendosur se si të lëvizni në to. Gjatë fundjavës, Mërkuri do të formojë gjashtëkëndësha të njëpasnjëshëm me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin në shenjën e Bricjapit, të cilat do të ndihmojnë në zgjidhjen e çështjeve financiare. Tani është një javë shumë e mirë për të ndjekur një plan më të mençur dhe për të shmangur blerjet e panevojshme.

Dashuria Afërdita, e cila është gjithashtu në shenjën e Akrepit, formon një kontrast me Uranin, i cili është në Dem, dhe nuk përjashtohet të nxjerrë në shesh të zbrazur nga e kaluara. Kështu që është e mundur të kuptoni se keni akoma ndjenja për një person me të cilin jeni larguar, por do të ishte mirë t’i filtroni ato përmes logjikës, në mënyrë që të mos ju çojnë në lëvizje për të cilat pas pak do të pendoheni. Nëse jeni tashmë në një lidhje, disa tensione mund të lindin me partnerin tuaj, por duket se këto tensione do të funksionojnë çliruese për ju dhe do t’ju ndihmojnë të sqaroni disa çështje.

Puna dhe Ekonomia Angazhimet profesionale nuk duket të jenë një nga përparësitë tuaja këtë javë, por kjo nuk do të thotë që ju nuk duhet t’u jepni atyre vëmendjen e duhur për të shmangur gabimet. Mund të ketë disa diskutime në punë në të cilat ju nuk do të jeni të pranishëm, kështu që nuk duhet të nxitoni të merrni konkluzione për ndonjë gjë që nuk keni parë me sytë tuaj. Nga fundi i javës do të ketë mundësi për të zgjidhur një marrëveshje të re financiare.

BRICJAPI
Ju Bricjapë këtë javë do të ndjeni nevojën për të komunikuar me njerëz që janë në mjedisin tuaj miqësor dhe për të fituar përsëri kontakt të vërtetë me ta, veçanërisht në rast se duhet t’i shihni për një kohë të gjatë. Mërkuri, i cili është në shenjën e Akrepit, ka një rol kryesor në ngjarjet astrologjike pasi formon një sërë aspektesh pozitive. Më 24/11 do të formojë një trekëndësh me Neptunin tek Peshqit, i cili do të krijojë një atmosferë shumë romantike që mund të bashkojë emocionalisht dy njerëz! Këndet pozitive vazhdojnë gjatë fundjavës me gjashtëkëndëshat e njëpasnjëshëm që do të formojë me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin që janë në shenjën tuaj të zodiakut. Këto do t’ju ndihmojnë të gjeni një zgjidhje dhe të zgjidhni në mënyrën më të mirë çështjet që shqetësojnë miqtë dhe të dashurit tuaj. Këto ditë duket se ju do të merrni rolin e “konsulentit” dhe ky rol do t’ju përshtatet shumë!

Dashuria Kundërshtimi i Afërditës në Akrep me Uranin në Dem mund të krijojë kushtet e duhura për një dashuri të rrëmbyeshme për të ardhur! Nëse jeni tashmë në një lidhje kjo do ju vë në procesin e “rritjes” së flakës mes jush dhe partnerit tuaj, diçka që do të jetë shumë e dobishme për ju. Nga fundi i javës ndoshta do të ketë lajme përmes një bisede që do të bëni me një person që ju ka tërhequr interesin.

Puna dhe Ekonomia Këtë javë çelësi është t’i kushtoni vëmendje punëve dhe detyrimeve tuaja pasi duket se do të keni prirjen t’i harroni ato. Merkuri i vendosur në Akrep formon disa kënde ndihmuese që do të ndihmojnë komunikimin dhe klimën në mjedisin tuaj profesional. Nëse shfrytëzoni mundësitë, atëherë do të jeni në gjendje të rregulloni disa punë që keni në pritje, por edhe disa çështje që kanë lindur ose me një koleg ose me një person në lidhje me mjedisin tuaj profesional.

UJORI
Ujori këtë javë duket të jetë mjaft i mbyllur në vetvete, gjë që do të jetë e dobishme pasi do t’ju bëjë të përqendroheni tek njerëzit që janë ose ju konsiderojnë familjen tuaj, por edhe në shtëpinë tuaj të preferuar! Merkuri është në shenjën e Akrepit dhe trekëndëshi që do të formohet me Neptunin nga Peshqit në 24/11 do t’ju vë në procesin e ndryshimit të dekorimit të hapësirës në të cilën jetoni, ashtu siç do t’ju vendosë në frymën e ditëve! Në fundjavë, Mërkuri, duke vazhduar aspektet e tij pozitive, do të formojë gjashtëkëndësha të njëpasnjëshëm me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin në Bricjap, dhe do t’ju jepet mundësia të zgjidhni disa keqkuptime të së kaluarës me të dashurit tuaj.

Dashuria Këtë javë do të ketë një atmosferë shpërthyese që do të përgjojë në jetën tuaj romantike dhe ka shumë të ngjarë të krijojë shpërthime edhe me mosmarrëveshjen më të vogël që mund të keni me partnerin tuaj. Kundërshtimi i Afërditës në shenjën e Akrepit me Uranin tek Demi krijon emocione të forta, të cilat nga ana tjetër do të krijojnë pasion, por në të njëjtën kohë mund të sjellin tensione. Nëse jeni të lirë me siguri do të kuptoni se ju mungon një person i cili deri më tani keni menduar se nuk ka asgjë mes jush.

Puna dhe Ekonomia Vëmendja juaj duket të jetë përqendruar te puna këtë javë pasi do të ketë disa çështje që do të kenë nevojë për zgjidhjen tuaj. Nga ana tjetër ju duket se nuk doni të merreni aq shumë me çështje profesionale, kështu që çfarëdo që të bëni do ta bëni në mënyrë mekanike. Do të jetë mirë për ju të përqendroheni në atë që duhet të arrini, pasi kjo do të shmangë gabimet, të cilat mund t’ju kushtojnë kohë.

PESHQIT
Peshqit e mi këtë javë me Mërkurin nga Akrepi duke luajtur në ngjarje astrologjike do të keni mundësi të afroheni me njerëzit në mjedisin tuaj miqësor dhe të komunikoni me ta, pasi do të kuptoni se njerëzit me të cilët ndani jetën tuaj të përditshme, Lajmet dhe mendimet tuaja janë shumë të rëndësishme për ju. Trekëndëshi që do të formohet me Neptunin që është në shenjën tuaj më 24/11 mund të sjellë një mundësi për t’iu afruar një personi që ju intereson dhe është në mjedisin tuaj më të gjerë miqësor. Tani do të jetë më e lehtë për ju të kontrolloni situatën dhe të merrni disa mostra. Gjatë fundjavës, Mërkuri do të takohet rresht përmes një fytyre gjashtëkëndore me Plutonin, Jupiterin dhe Saturnin tek Bricjapi, gjë që tregon se do të ketë shumë diskutime dhe shumë informacione!

Dashuria Çështjet e zemrës do të zgjojnë interesin tuaj këtë javë pasi duket se shumica e bisedave do të rrotullohen rreth tyre. Miqtë tuaj do të kenë rolin e këshilltarit në çështjet që ju shqetësojnë, por duhet të mbani mend se për zgjedhjet tuaja personale vendimi përfundimtar duhet të merret nga ju dhe në fakt i patrazuar! Nëse jeni tashmë në një lidhje, përpiquni të vendosni qëllime të përbashkëta me partnerin tuaj dhe përqendrohuni tek ata, pasi kjo do të ndihmojë humorin tuaj, por gjithashtu do të forcojë marrëdhëniet mes jush.

Puna dhe Ekonomia Këtë javë ka të ngjarë të afroheni me njerëz që janë në mjedisin tuaj profesional dhe kjo klimë do të ndikojë pozitivisht edhe në punë. Këndet e favorshme të Merkurit do të luajnë një rol dominues dhe do të tregojnë se nëse doni të zgjidhni diçka ose të zgjidhni një keqkuptim, tani janë ditët e duhura për ta bërë atë, veçanërisht gjysma e dytë e javës. Disa diskutime mund të synojnë çështje të ardhshme, kështu që ju duhet të bazoheni në atë që do të diskutohet, pasi duket se do të shfaqen disa plane

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT