33.5 C
Tiranë
Saturday, June 22, 2024
spot_img

Prefekti i Qarkut Vlorë / takime me drejtuesit e degëve territoriale Sarandë dhe Delvinë

Në ambjentet e Nënprefektit Sarandë, Prefekti i Qarkut Vlorë zhvilloi disa takime me drejtuesit e degëve territoriale Sarandë dhe Delvinë me tematikë Analiza 10 mujore dhe detyrat që dalin për realizimin me sukses të objektivave për çdo institucion.

Takimet ishin mepjesëmarrje të kufizuar në zbatim të protokollit Anticovid -19.

opennews.al
opennews.al
opennews.al

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT