29.5 C
Tiranë
Thursday, June 13, 2024
spot_img

Vakanca në Gjykatën Kushtetuese, KED i ndalon kandidimin katër aplikantëve, vijon verifikimin për dy të tjerë

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi ka marrë vendimin për t’i ndaluar kandidimin 4 aplikantëve për vakancat në Gjykatën Kushtetuese. Balkan Web mëson se i është ndaluar kandidimi avokatit Sergjia Mazreku, juristit Sinan Tafaj, ish-këshilltarit të Presidentit Shaqir Hasanaj dhe gjyqtares Zhaklina Peto. Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme teksa 4 aplikantët e sipërpërmendur s’mund të vijojnë më garën. Ndërkohë vijon procedura e verifikimit për dy aplikantë të tjerë, Sonila Bejtjan dhe Eugen Papandilen.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT