25.5 C
Tiranë
Friday, June 14, 2024
spot_img

Vlorë / Aktivitet i organizuar nga prefekti Mamaj për kthimin në identitet të Gjirit të Dafines.

Prefekti Flamur Mamaj së bashku me Shoqatën lokale “Flag Pine” dhe Admistratën Rajonale të Zonave të Mbrojtura Vlorë, ishin në Gjirin e Dafinës ku realizuan mbjelljen 250 fidanëve dafinë dhe ilqe.

Aktiviteti i realizuar me mbështetjen e #TheMedfund, është kontribut i rëndësishëm në zgjidhjen e problemeve mjedisore si ndryshimet klimatike, por edhe kthen në identitet Gjirin e Dafinës, i cili e ka marrë emrin pikërisht prej kësaj bime e cila nuk gjendet më në këtë gji.

opennews.al
opennews.al
opennews.al

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT