28.5 C
Tiranë
Saturday, May 18, 2024
spot_img

Vlorë /Sot u zhvillua konsulta me publikun për projektin Lungomare 2.

Është zhvilluar sot konsulta me publikun, bashkë me të cilët u ndoqë prezantimi i arkitektit belg, për gjithë projektin Lungomare 2.

Transformimin e zones së portit, atë të Pyllit të Sodës dhe zhvillimet e metejshme të hapësirave që do të zhvillohen në favor të qytetarëve.

Ndërtimi i një akuaparku, ndër më të mëdhenjtë në Shqipëri, do të jetë investimi kushtuar fëmijëve me të cilin qeveria shqiptare me Bashkinë Vlorë, do të kurorëzojnë këto projekte të njëpasnjëshme.

opennews.al
opennews.al
opennews.al
opennews.al

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT