25.5 C
Tiranë
Monday, May 20, 2024
spot_img

Vlorë / U mblodhën sot online, Komisioni juridik, Komisioni i financës dhe Konferenca e Kryetarëve

U mblodhën sot, në aplikacionin Zoom, Komisioni juridik, Komisioni i financës dhe Konferenca e Kryetarëve, për të diskutuar rreth tre pikave të rendit të ditës, që do të kalojnë për miratim, nesër, në mbledhjen e Këshillit Bashkiak:

1. Për dhënien e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e bashkisë për muajin tetor 2020

2. Për dhënien e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e bashkisë për znj. M.Alushi për muajin tetor 2020

3. Për dhënien e ndihmës ekonomike nga fondi i kushtëzuar për muajin tetor 2020.

opennews.al
opennews.al

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT