25.5 C
Tiranë
Friday, June 14, 2024
spot_img

Banorët e Kaninës kanë paditur në gjykatë deputetin socialist Fate Velaj

Banorët e Kaninës hedhin në gjyq deputetin socialist, pretendojnë se i ka marr 120 hektarë tokë.Banorët e Kaninës kanë paditur në gjykatë deputetin socialist Fate Velaj.

opennews.al

Çështja konsiston në një problem pronësie, ku sipas banorëve deputeti ka përfituar në mënyrë të paligjshme 120 hektarë tokë. Pronarët aktual të tokës kanë firmosur një peticion, ku pretendojnë se po u vidhet toka, gjithashtu ata i janë drejtuar gjykatës për të gjetur një zgjidhje për problemin e tyre.

Banorët shprehen se deputeti është duke marrë në mënyrë abuzive gjitha tokat e Kaninës deri në Ujë të ftohtë të Vlorës. Ata pretendojnë të kenë gjithë dokumentacionin e rregullt të pronave, por e njëjta gjë pretendohet dhe nga deputeti socialist, i cili thekson se është trashëgimtar legjitim i tokave.Akuza e parë e ngritur nga Velaj në gjykatë ndaj banorëve është rrëzuar dhe tashmë pritet të shqyrtohen akuzat e qytetarëve.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT