28.5 C
Tiranë
Saturday, May 18, 2024
spot_img

Covid-19 / 49 raste të reja në Vlorë ,ndër to raste dhe në administratë

49 raste të reja në Vlorë.
Bëhet me dije se katër raste janë konfirmuar pranë Sigurimeve Shoqërore Vlorë. Të infektuar po ashtu kanë rezultuar edhe pesë mësues ne qytet, një në fshat dhe një kopshti 3, dy nxënës në dy shkolla jo publike dhe disa raste akoma të pakonfirmuara te ASHK-ja Vlorë.
Dy raste janë infermierë në qendrat shëndetësore dhe dy në Vlorë. Një rast është konfirmuar pranë gjykatës administrative Vlorë dhe 1 rast pozitiv ka rezultuar një punonjës parkimi në spital.
Një rast është evidentuar pranë tatimeve në njësisë Administrative Novoselë, 4 raste në fasoneri. Ndërkaq, rastet e tjera janë kontakte, pensionistë dhe familjarë e biznes privat.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT