25.5 C
Tiranë
Friday, June 14, 2024
spot_img

Rifillojnë punimet me ritme të shpejta në “by pass” te Vlorës.

By pass i Vlorës punime te ralizuara vetem 50% të gjith aksit rugor.Deri tani janë shtruar rreth 12 km asfalt, dhe eshte duke u punuar me investment në pjesën e Kaninës dhe të liqenit në fshatin Babicë, për të bërë të mundur që të jetë gati dhe në funksjon të plotë për   sezonin e ardhshëm turistike

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT