27.5 C
Tiranë
Saturday, May 18, 2024
spot_img

Vijojnë punimet në segmentin e rruges Kuç-Gusmar.

Segmenti i rrugës Kuç-Gusmar po ecen me një ritëm punimesh të kënaqshme. Një rrugë që do t’i sjellë me shpejt në Himarë.
Në vetëm pak kilometra rrugë brenda një kohe të shkurtër nga Kakavija ne Tepelenë dhe më pas në Himarë, kjo rrugë do të jetë një ndihmë edhe për banorët e Bashkisë Himarë. Gjithashtu kjo rrugê mund të shërbejë edhe për guidat turistike malore, ato të trashegimisë si dhe sportet e aventures.
Një gjë është e sigurt, për të ardhur në Himarë si turist do kesh shumë dilema për rrugën që do përshkosh.

opennews.al
opennews.al
opennews.al

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT