36.5 C
Tiranë
Saturday, June 22, 2024
spot_img

Vlorë / Prefekti Mamaj takim në Parkun Kombëtar Llogara

Prefekti i qarkut Vlorë Flamur Mamaj, takim në Parkun Kombëtar Llogara me fokus ” Trajnim i operatorëve dhe biznesit turistik ne Gjirin e Vlorës” si aktorët kryesor në zbatimin e planit të menaxhimit për zonat e mbrojtura drejtuar nga Insituti për Ruajtjen e Natyrës(INCA) dhe me prezencën e prefektit si kryetar të Komitetit të Menaxhimit për zonat e mbrojtura dhe AdZM Vlore.

opennews.al
opennews.al
opennews.al

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT