25.5 C
Tiranë
Friday, June 14, 2024
spot_img

Gara në BKH, skualifikohen 229 kandidatë, 424 të tjerë do i nënshtrohen testit logjik me shkrim

Byroja Kombëtare e Hetmit ka përmbyllur procesin e shqyrtimit të aplikantëve fillestare për t’u bërë pjesë e trupës së saj.

229 kandidatë janë skualifikuar teksa vijojn më tej 424 të tjerë. Të kualifikuarit që vijojnë garën për t’u bërë hetuesë në BKH, do i nënshtrohen tashmë testit të arsyetimit ligjik me shkrim.

Ky test zhvillohet më 14 tetor në Pallatin e Kongreseve për gjithë kandidatët e mbetur në garë.
NJOFTIMI NGA BKH
Komisioni i Përzgjedhjes në datë 12.10.2020, mbylli procesin e shqyrtimit të aplikimeve fillestare dhe përzgjedhjes së kandidatëve, për fazat e mëtejshme të konkurrimit.
Komisioni i Përzgjedhjes shqyrtoi 653 aplikime, ku u kualifikuan 424 kandidatë dhe 229 kandidatë nuk kaluan në fazën tjetër.
Për të parë listën me kandidatët e kualifikuar, shkarkoni listën e kandidatëve që gjendet në fund të njoftimit.
Kandidatët e kualifikuar, në datën 14.10.2020, do t`i nënshtrohen Testit të Arsyetimit Logjik me shkrim.
Testi i Arsyetimit Logjik do të zhvillohet në Pallatin e Kongreseve, udhëzimet mbi zhvillimin e testit gjenden në fund të njoftimit.

Lista-fituese-e-aplikanteve-perfundimtare                  UDHEZIME

Falenderojmë gjithë aplikantët që shprehën vullnetin për të marrë pjesë në këtë konkurrim.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT