33.5 C
Tiranë
Saturday, June 22, 2024
spot_img

Kryetari i bashkisë Dritan Leli, dhe ministrja Anila Denaj Inspektojë kantjerin e banesave sociale.

Ministria e ekonomis dhe financiave Anila Denaj ka zhvilluar nje inspektim me kryetrain e bashkis Vlore Dritan Leli ne kantierin e banesave sociale. Viti 2021 do t’i gjejë me çelësat e apartamenteve në duar plot 75 familje në Vlorë.

opennews.al

Në kantierin e Entit Kombëtar të Banesave me dy objektet e banimit që do të plotësojnë rreth 50% të nevojave për strehim që ka Bashkia Vlorë.

Kemi siguruar çmime në kosto për familjet në nevojë dhe kredi me interes 0 në Programet e Strehimit të Qeverisë, pa harruar cilësinë e ndërtimit për të cilën tërmeti na ka bërë të jemi më të vëmendshëm.

Artikuj të Tjera

Komento

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

POSTIMET E FUNDIT